Sunday, February 13, 2011

saye budak baru belajar~

yeay!!
akhir nyerrr,,,,buat jugak aku blog,,,heheheheh~sebenar nyerr dh lame aku nak buat,,,
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~ ~
aku nie malu (tak memasal kannn!!)...hhahahaha~
nie sume sebab kawan aku,,,si aimy athirah,,,sebab aku tengok die buat blog macam best jerk kannnnn,,,,
hoh0hoh0hoh0o~
so,,saya teros MENJERUMUS KAN DIRI dalam dunia blog ini,,,,
hahahaahh~
kannnnnnnn.....dh tak tau nak tulis ape,,,
heeee~
cukup cukup laaa tuuu kottt buat mase niee...!!
nanti sambung lagiiii~
daaaaaa~
 eh2,,,
jap2,,,kalau korangg ade pape nak ajar aku pasal blog blog nie bagitau laaa yeeee!!!
dengan hati terbuka aku menerima nyerrr,,,
heheheeh~
okaaayyyy laaaaa!!
byeeee~ <3

4 comments:

  1. letak la shoutmix . sng org tgl link blog dorg . or komen2 . :)

    ReplyDelete
  2. macam mne nk wat tuuu???
    xtauu laaa,,,
    heee~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...